Спрете времето! Сузана Виейра ще стане на 76 години, но

...
Спрете времето! Сузана Виейра ще стане на 76 години, но
Коментари Харесай

Пясъчните жени: как 75-годишната бразилска кинозвезда изглежда по-млада от годините си?

Спрете времето!

Сузана Виейра ще стане на 76 години, само че нейният външен тип в действителност учудва. През 2000-те тя става обичана актриса на милиони руснаци. Тогава тя изигра основните функции в няколко известни телевизионни сериала.

Улиците бяха празни, когато бягахме да гледаме „ Пясъчните дами “, „ Жестокия ангел “, „ Въздушните крепости “, „ В името на любовта “. Цяло потомство е израснало с тези сериали.

Актрисата продължава да работи интензивно, с цел да взе участие във филми. Естествено, тя към този момент не играе ролята на ветрени девойки във филмите. Но красивите дами – това е напълно нейната роля. С най-малък грим, тя наподобява много обичайно. Освен това е цялостна със мощ и сила. Активно се занимава с танци, участвайки в известните карнавали на Бразилия. Тя употребява обществени мрежи, има блог в Instagram.

Тази възхитителна жена на драго сърце опитва с външния си тип. Съвсем неотдавна късо подстрига косата си, с цел да взе участие в снимането на нова поредност. Нейният външен тип въодушевява милиони дами да не наподобяват като баба след 40 години.

В персоналния живот на звездата всичко не е толкоз ярко. Съпругът й неотдавна умрял от доста банална свръхдоза. Интересното е, че е бил служител на реда и по-млад от брачната половинка си на цели 30 години. В продължение на няколко години фамилен живот той съумява да я разочарова.

Човекът водил разхвърлян сексуален живот, взел участие в оргии, крепко седял на опиати. Той запивал всичко с алкохол в невероятни количества. Сега актрисата почива след подобен плевел разказ, наслаждавайки се на компанията на две обичани йоркита.

Звездата изповядва философия и метод към живота, който е непосредствен на мнозина хора в Рио де Жанейро. Тя има вяра, че е належащо да живееш на всяка възраст щуро, елементарно, наслаждавайки се на всеки миг и ден.

«В мен тече кръвта на Рио де Жанейро! Знаете ли какво е това? Ние сме разнообразни от останалите бразилци с дивотията си, лесния метод към живота. Радваме се на това, което имаме и елементарно се адаптираме», – признава актрисата в едно от интервютата си.»

Такъв метод явно дава позитивни резултати. Не забравяйте да го прилагате!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР