Спрете руската пропаганда в социалните мрежи още преди евроизборите.Това коментира

...
Спрете руската пропаганда в социалните мрежи още преди евроизборите.Това коментира
Коментари Харесай

Асен Василев във Вашингтон иска Мета да спре руската пропаганда във Фейсбук преди Евроизборите

Спрете съветската агитация в обществените мрежи още преди евроизборите.

Това разяснява във Вашингтон финансовият министър Асен Василев, министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов и ръководители на световната компания МЕТА, която е притежател на обществените мрежи Facebook, Инстаграм, Уотсъп и други

“Ако спрете пропагандата,  ще видите качествена смяна в отношението и на потребителите на Facebook, и на регулаторите в Европейски Съюз ”. Този апел насочи българският министър на финансите на срещата. Асен Василев даде образци по какъв начин наличие, което е проевропейско, се смъква от обществената мрежа по сигнали на тролове, до момента в който дезинформацията се популяризира. България показва дълбока угриженост от съветската дезинформационна акция, ориентирана към подкопаване на доверието в европейските институции, Съединени американски щати и НАТО, заключи министър Василев.

От МЕТА срещнаха министъра на финансите с новите модели изкуствен интелект AI, които разрешават различаване и унищожаване на манипулирани изображения и подвеждаща информация.

Във Вашингтон финансовият министър Асен Василев организира среща и с управлението на „ СпейсЕкс “. Той насочи към тях покана да посетят България наесен. Вицепрезидентът на компанията Тим Хюс прояви огромен интерес към страната ни, изключително в подтекста на към този момент доказаната аудиенция в България на админа на НАСА Бил Нелсън през октомври 2024 година „ СпейсЕкс “ и НАСА работят дружно по галактическата стратегия, която би трябвало да върне човечеството на Луната и да го води до Марс, съобщи Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР