Спрете да убивате хората си и спрете да пращате оръжия

...
Спрете да убивате хората си и спрете да пращате оръжия
Коментари Харесай

САЩ: Русия помага на режима в Иран за справяне с протестите за правата на жените

Спрете да убивате хората си и спрете да пращате оръжия на Русия, с които да се убиват украинци, прикани прес секретарят на Белия дом

Съединените Щати считат, че има причина да се одобри, че Русия оказва помощ на режима в Иран за справяне с митингите за правата на дамите там.

Прес секретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер сподели, че Русия дава препоръки на Иран, поради " богатия си опит при угнетяване на открити демонстрации ". Новината идва в миг, в който Иран е упрекнат, че доставя Русия с бойни дронове употребявани от съветската войска против цивилни жители в Украйна, осведоми.

Жан-Пиер се обърна непосредствено към Иран с думите:

" Спрете да убивате хората си и спрете да пращате оръжия на Русия, с които да се убиват украинци ".

Нарастващата заплаха за Украйна е била наранена и по време на диалозите сред гостуващия във Вашингтон израелски президент и американският президент Джо Байдън.

Израел подхождаше с принуда по въпроса за помагане на Украйна, само че визитата на Ицхак Херцог в Щатите изпраща сигнал, че Израел е угрижен от възходящата роля на Иран в Украйна.

Във вторник Херцог се срещна с държавния секретар Антъни Блинкън и сподели, че е споделил данни от разузнаването, които демонстрират, че Иран е снабдявал Русия с военни дронове.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР