Спрете да се съгласявате на връзки с егоистични мъже. Заслужавате

...
Спрете да се съгласявате на връзки с егоистични мъже. Заслужавате
Коментари Харесай

Дами, омъжете се за мъжа, който ще ви ПОМАГА

Спрете да се съгласявате на връзки с егоистични мъже. Заслужавате да ви оказват помощ, когато имате потребност. Заслужавате да се чувствате обичани.

Често дамите имат хиляди мисли и хиляди грижи: „ Не желая да дремя като бебе, желая да дремя като брачна половинка си. Аз в никакъв случай не мога да се наспя, само че мъжът ми постоянно го прави. Толкова съм изтощена от това, че в никакъв случай не ми се помога. Иска ми се да мога да бъда толкоз безгрижна, колкото е моят мъж. Аз имам толкоз доста грижи. “

Ние сме тук, с цел да ви кажем, че заслужавате помощ. И верният мъж ще бъде до вас и ще ви помогне по всички способи, от които се нуждаете.

Правилният мъж ще ви остави да си поспите и ще ви разсъни за закуска. Правилният мъж ще ви помогне с децата, даже след дълъг ден. Правилният мъж ще постави старания и ще направи всичко, което е належащо, с цел да помогне на фамилията си. И няма да ви се постанова да молите за помощ. Няма да се постанова да се чувствате сами в развъждането на децата си. Ще се чувствате уважавани, обичани и разбрани.

Не се задоволявайте с егоизтични мъже. Заслужавате всичко това и доста повече.

Не заслужавате в никакъв случай да се чувствате самотни или недооценени. Вие сте екип и сте в това дружно. Никога не би трябвало да се чувствате сами против всичко и всички. Заслужавате да се грижите за теб и това е първият човек, за който би трябвало да го вършиме.

Заслужавате да се разсъните с миризмата на палачинки и звука от кикота на децата и брачна половинка. Не се задоволявайте с по-малко от това, тъй като заслужавате доста повече.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР