Спрете да се чудите какво да правите с вашата земя.

...
Спрете да се чудите какво да правите с вашата земя.
Коментари Харесай

Как да печелим от земеделската си земя по време на инфлация? Продайте, купете или отдайте под аренда сега

Спрете да се чудите какво да вършиме с вашата земя. Ако сте недоволни от арендатора си или не можете да се разберете с роднините за общите ви имоти….Ние ще ви помогнем….

Инвеститор и краен покупател „ АДМИРАЛ “ купува за себе си аграрни земи – ниви, овощни градини, лозя и необработваеми земи в Цяла България! Без такси и комисионни! Плащане незабавно! Изкупуваме и идеални елементи от парцели и наследства, без да е належащо да търсите и да се преценявате с роднините си. Ще получите сумата за вашата част от парцелите. Приоритетните региони са общините Долни Чифлик, Вълчи дол, Ветрино, Провадия, Дългопол, Аврен, и областите Шумен, Търговище, Разград, Силистра и Добрич.



Наемаме под аренда и наем земя в цяла Варненска област. Отлични условия, период и размер на арендата или наема. Авансово погашение на сумата.

С „ АДМИРАЛ “ клиентите могат да са спокойни, че цената, която им бъде оповестена, ще е крайната цена. Ще получите отговор за оценката на парцелите ви до 24 часа от вашето позвъняване без значение в коя точка на страната се намирате вие или парцелите ви. Плащането се прави незабавно на преференциални цени, във вашето обитаемо място, в брой или по банков път.



Всички нужни документи като нотариални актове, контракти за доброволна или правосъдна подялба, контракти за аренда, съглашения, пълномощни и други документи, свързани с ръководството на земята Ви се изготвят от организацията за нейна сметка.

АДМИРАЛ “ е компания с 18-годишен опит в региона на покупко-продажба на обработваеми и необработваеми аграрни земи. Постигнатите постоянни позиции, измежду мощната конкуренция в сектора, се дължат най – към този момент на положителната организация и структуриране на активността, съблюдаване на професионалната нравственос и обезпечената уместност към клиенти и сътрудници. Фирмата разполага с екип от квалифицирани адвокати, икономисти в региона на недвижимите парцели и работи с най-хубавите нотариуси в страната, осигуряващи оптималната отбрана на ползите на клиентите при сключваните от тях покупко-продажби.



Връзката сред предишното и бъдещето са родният дом и земя. Време е да печелите от тях...Направете го с компания " Адмирал ". Обадете се и ще получите най-хубавия съвет, обслужване и цена.

Офис 1 - Варна, ул. „ Доктор Пискюлиев “ 88 - до Колхозен пазар

Офис 2 - Варна, ул. “Константин Иречек “ 3 - до лято градинката на лятно кино „ Тракия “

Офис 3 - София, ул. “Иван Вазов “ - до Народен спектакъл

Телефон за връзка: 0896 633 424, 052 600 277

Работно време: от понеделник до петък от 9,00 - 17,30 часа

*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР