Спрете да плашите гаргите с Турция, защото вече дори те

...
Спрете да плашите гаргите с Турция, защото вече дори те
Коментари Харесай

Касим Дал: Спрете да плашите с Турция, вече и гаргите не ви вярват

Спрете да плашите гаргите с Турция, тъй като към този момент даже те не ви имат вяра!
 ДОСТ и НПСД: Паметна плоча на ген. Семерджиев? Срам!
Tова поучава зам.-председателят на Народната партия " Свобода и достолепие " Касим Дал националистите у нас в позиция, публикувана до медиите. В нея той се стреми да развенчае митовете за " неприятната Турция " и да потвърди, че Анкара е наш добър комшия. 

В позицията на Дал се споделя: 

- Турция пази границите ни от мигранти!
Само за последните месеци от предходната година близо 59 000 души са арестувани от турските гранични и полицейски управляващи преди да доближат българската граница. Днес виждаме какъв брой несъстоятелно беше построяването на оградата по границата, само че пък несъстоятелното за нас, се оказа печеливш бизнес за тези които седнаха на софрата на властта. Интересно, за какво българското държавно управление не извади една статистика, за успеваемостта на тази ограда. Нека данъкоплатеца да види, за какво вместо тези пари да отидат, за нови детски градини и учебни заведения са отишли за прекъсване на несъществуващите ордите от мигранти по границата ни с Турция. Както споделят, когато цифрите говорят…

- Турция ни върна в играта за газа!
След като Русия ни беше зачеркнала от газовата карта, единствено и само настояването на Турция ни върна в играта. Благодарение на настояването на Президента на Турция Реджеб Ердоган, втората линия на газопровода „ Турски поток ", предопределена за доставка на съветски газ до южноевропейските страни през територията на Турция, ще бъде ориентирана към България. Ех тази неприятна, неприятна Турция!

- Турция пази нашите исторически Църковни парцели и ги реставрира. Последен ослепителен образец е реставрацията на Желязната черква в Истанбул на стойност над 8 000 000 Евро. Да. Над осем милиона евро финансирана единствено от Турската страна! Ето това е неприятен комшия!

- Турция дава забележителен принос към българската стопанска система!
Според данни на международната банка, забележете не на Българска народна банка, не на Националната банка на Турция а на Световната банка, сред ноември 2016 и ноември 2017 година българските жители живеещи и работещи в чужбина са изпратили в България общо 1 666 000 000 Щатски долар! От тях 813 млн. Щатски долар са от Турция, близо половината. На второ място са живеещите и работещи в Испания със скромните 193 млн. Щатски долар. Разбира се тук не включваме помощта за българските семейства които пазарят в пограничните региони на Турция всевъзможни артикули за бита, на неведнъж занижени цени, както и помощта за българските общини от изселниците които постоянно заплащат налозите на парцелите си в България.

- Турция години наред устоя финансово Главно мюфтийство!
Турция устоя от години Мюсюлманското вероизповедание в България, с помощта на което съмнителни фондации от целия свят целящи радикализирането на българските мюсюлмани не бяха позволени.
Така Можем да продължим още мноого дълго, само че........

Касим Дал разяснява и задържането на групата на Митьо Очите, като акцентира, че карцерът в Истанбул е мълниеносен, 

Още във вечерните часове, съратниците на „ Очите “ от Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, и кой знае още от къде, тъй като имената се пазят в загадка, са предадени на българските управляващи с административна процедура. Самия „ необут “ ще премине през правосъдна процедура и единствено това бави сигурното му връщане в България, където познайте какво ще му се случи? Нищо!

А в този момент предположете какво ще се случи с помагачите, които към този момент са върнати в България? Познахте, отново нищо!

Явно с цел да има правдивост с изключение на да ги задържат в Турция, би трябвало там да ги съдят, другояче няма късмет да получат заслужено наказване.
Господ да даде на всяка страна подобен „ неприятен “ комшия!
И един апел към по този начин наречените ПаТреоти или Националисти както там се назовават през днешния ден: Спрете да плашите гаргите с Турция, тъй като към този момент даже те не ви имат вяра!, приключва Касим Дал. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР