Спрени или прекратени са три обществени поръчки на Община Видин,

...
Спрени или прекратени са три обществени поръчки на Община Видин,
Коментари Харесай

Спряха 3 обществени поръчки заради неграмотните подчинени на кмета на Видин Цветан Ценков

Спрени или прекъснати са три публични поръчки на Община Видин, излиза наяве от информация в електронния указател на Агенцията за публични поръчки.
Причината за това са позволени нарушавания от подчинените на кмета Цветан Ценков, които явно не могат да се оправят с тежката задача да оформят документите вярно. Миналата седмица стана ясно, че схемите на градоначалника стопират и дълго чакания ремонт на синагогата.



Прекратена е процедурата за избор на реализатор на плана за замяна на старите отоплителни уреди с нови, който е на стойност от близо 10 млн. лв.. Мотивите са, че е позволена техническа неточност в документите за присъединяване в публичната поръчка и по съответно в Минималните механически условия към инверторни климатици.
По същата причина е прекъсната и поръчката за "Доставка и монтаж на климатици за детски градини и за второстепенни разпоредители с бюджет в Община Видин” за 20 000 лв..
Спряна е процедурата и за избор на реализатор за замяна на съществуващо улично осветяване с ново енергоспестяващо в 13 обитаеми места в Община Видин. Прогнозната стойност на този план е 113 хиляди лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР