Справянето с разби сърце е бавен процес, но възприемането на

...
Справянето с разби сърце е бавен процес, но възприемането на
Коментари Харесай

6 съвета за справяне с разбито сърце

Справянето с разруши сърце е муден развой, само че възприемането на избрани привички може да помогне за облекчение на болката. Въпреки че може да наподобява по-лесно да избягвате страстите и да се преструвате, че всичко е наред, това може да ускори страданието ви. Независимо дали сте били изоставени от другия човек или сте се разделили взаимно, всеки човек претърпява раздялата по друг метод.

Първоначално има потрес, обезверение и яд, последвани от неуместни опити за наново събиране. След това идва мощният прочувствен миг, когато психологичното здраве на някого става несигурно. В живота не знаете по кое време ще се случи разрушено сърце, само че можете да контролирате по какъв начин да се справите с болката и да продължите напред.

Според психолога и психотерапевт Дорис Улф изяснява пред News18 : " Разбитите сърца се усещат по този начин, като че ли целият живот се е провалил. Според моя опит може да е потребно за човек да знае, че минава през краткотраен развой ".

В тази публикация ще откриете способи да излекувате разрушено сърце и да се подкрепите в процеса на възобновяване.

1. Поставете ясни граници

Справянето с разлъка лишава време и разграничаването от някогашния е от основно значение за възобновяване на себе си. Поставянето на ясни граници разрешава и на двете страни да продължат със личното си движение.

2. Създайте здравословни привички

Да се ​​чувствате добре физически може да ви помогне да се почувствате по-добре прочувствено. Дайте приоритет на благосъстоянието, като се храните здравословно, спортувате постоянно и спите задоволително.

3. Погрижете се за себе си

По време на прочувствената и тъжна фаза се уверете, че си почивате задоволително, храните се здравословно и се занимавате с действия, които ви носят наслада или ви карат да се чувствате спокойни.

4. Поддържайте се

Разчитайте на вашите обичани и доверени хора, които могат да ви изслушат и да предложат рамо да поплачете. В краен случай говорете с психолог за професионални насоки.

5. Разсейвайте се

Използвайте силата си за неща, които ви вълнуват. Създайте си занимание, предизвиквайте се на работа или изследвайте нещо, което постоянно сте желали да опитате. Разсейването може да ви помогне да продължите напред.

6. Скърбете

Нормално е човек, преживяващ разлъка, да изпитва горест, яд или смесени усеща по време на тази фаза. Приемането на страстите ви е значима част от лечебния развой.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР