Справката съдържа конкретна информация, както и видео материал от ЯВЕН

...
Справката съдържа конкретна информация, както и видео материал от ЯВЕН
Коментари Харесай

ДЕНКОВ С ОТВРАТИТЕЛНИ ЛЪЖИ ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА ДАНС!  НЯМА ВРЕМЕ ДА ПИТА МИНИСТЪРА СИ ЗАЩО Е С ОХРАНА, НО ИМА ВРЕМЕ ДА ИСКА ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА ДАНС, БЕЗ ЗАСЕДАНИЕ НА МС, А КАТО ПОЛЗВА КУРИЕР!

Справката съдържа съответна информация, както и видео материал от ЯВЕН ИЗТОЧНИК, КОЙТО ПОКАЗВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ИЗВЪРШЕНО ОТ ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР ЙОЛОВСКИ.

 

Денков ЛЪЖЕ БЕЗОБРАЗНО, ГОВОРЕЙКИ, ЧЕ ДАНС ИЗВЪРШИЛ САБОТАЖ НА ИЗБОРИТЕ, ДОКАТО ИСТИНАТА Е, ЧЕ НЕ ДРУГ, А ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪРЪТ ИЗВЪРШВА САБОТАЖ НА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС!

 

Денков ЛЪЖЕ ПОЗОРНО, ЧЕ Е ПРЕДОСТАВЕН ДОКЛАД НА ДАНС ЗА РИСКОВЕТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ ОТ НЕГО. ТАКЪВ ДОКЛАД НЯМА!!!

 

Денков ЛЪЖЕ, ЧЕ ИМАЛО НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ НА ДАНС И „ ДЕСТАБИЛРИЗИРАНЕ НА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС “. АКО ИМА НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ, Търговско отделение ТЕ СА НА НЕГОВИЯ ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР, КОЙТО С ИЗМЪКВАНЕТО НА СОФТУЕРА НА ФЛАШКА ДЕСТАБИЛИЗИРА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС.

 

Денков ГРОЗНО МАНИПУЛИРА, че ДАНС нищо не правела за България във връзка със лист за сивите пари, само че не помни, че главно присъединяване в тези европейски срещи има министърът на финансите.

 

Денков ЛЪЖЕ ОТВРАТИТЕЛНО И НА ПРАКТИКА ИСКА ОТ ДАНС ДА БЪДЕ ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ И ПИЩИ, ЧЕ НЕ БИЛ ПОЛУЧИЛ ОТ ДАНС ИЗПРЕВАРВАЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СТАЧКАТА НА ЕНЕРГЕТИЦИТЕ.

 

Това е непоносимо! Защото стачката на енергетиците е за обществените им претенции и Денков на  процедура желае от ДАНС да работи като ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ, КОЕТО Е НЕДОПУСТИМО!

Денков МАНИПУЛИРА Пожарна охрана ГЬОБЕЛСКИ, ЧЕ ГОДИШНИЯ ДОКЛАД НА ДАНС НЕ БИЛ ПРИЕТ. ДОСЕГА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ДАНС НЕКА ПРОВЕРИ КОЛКО ДОКЛАДА НЕ СА БИЛИ ПРИЕТИ И ОЗНАЧАВА ЛИ НЕЩО ТОВА, ТЪЙ КАТО ДОКЛАДИТЕ съдебна експертиза ПРИЕМАТ ИЛИ НЕ ПРИЕМАТ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЩЕНИЯ НА ТОЯ ИЛИ ОНЯ, КОЙТО Е НА ВЛАСТ.

 

На въпрос от кореспондент има ли име за нов ръководител на ДАНС, Денков отговори – не.

И ПАК ЛЪЖЕ!

Има име – и това е името на настоящия заместител ръководител Петър Петров, който пп-та и гномове турнаха за заместител ръководител неотдавна, незабавно и непременно.

 

Това е същият нефелен „ познавач “ Петър Петров, прочут в службите и подиграван, че е изпуснал съветски разузнавач по най-ахмашкия метод за което АФЕРА осведоми преди време.

 

И в този момент АФЕРА ще ви обади и кой е брат му на същия тоя Петър Петров! Брат му е оръжеен търговец, айде, журналя, заинтересувайте се за какво на гномове и пп-та им е значим. И като не се справите, най-после АФЕРА отново ще ви осведоми обширно.

 

ТАКОВА МЕРЗАВСКО ПАДЕНИЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОМНИ, КАТО ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТЕЗИ „ ПРОСТО ИДИОТИ “ С ПРЕМИЕР – ЛЪЖЕЦЪТ ДЕНКОВ!

 

Апропо, вместо да желае оставката на шефа на ДАНС, наглият Денков да отговори що за управленци са те, откакто НСО пази народен представител от Политическа партия и политически водач на Политическа партия и Денков – Кирил Петков, НСО пази и министъра на електронното ръководство, застрашен пък от Кирил Петков!

 

С думи елементарни НСО пази и Политическа партия тоя, който „ ще го убиват “ и Политическа партия „ килъра “, и все от партията, от която е министър председател Денков! Кого по напред да опази НСО – Политическа партия „ убития “ или Политическа партия „ килъра “?! А! И да не забравим, че НСО пази и „ гнома “ Атанас Атанасов. Него пък защо, хабер нямаме, може би, поради това, че диктува на Денков какви идиотщини да приказва и прави!

 

Денков и компания невиждано се нахвърлиха върху ДАНС, тъй като си свърши професионално работата, искайки от ДАНС да стане ТЯХНА политическа полиция.

Впрочем, такава, каквито бяха познавач. службите по времето на Атанас Атанасов – гуру по познавач. въпросите на обезумелия Денков.

Веселина Томова

Източник: afera.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР