Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът, това

...
Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът, това
Коментари Харесай

Румен Радев: Този, който вземе решение за предоставяне на въоръжение, въвлича България във войната

Справедливостта не е спечелила, до момента в който не се произнесе съдът, това сподели президентът Румен Радев който е на посещаване в Стара Загора по отношение на задържание на Бойко Борисов

Радев разяснява и обстановката в Украйна. Според президента би трябвало да бъдем солидарни с украинския народ и да се оказва помощ с каквото може, само че посочи: „ Който вземе решение за даване на въоръжение и по този метод замесване на България във войната, би трябвало да може да се изправи пред обществото и да изясни какъв е рискът.

Защото цената постоянно се заплаща от жителите, а не от политиците ", безапелационен е Радев. По думите му „ нашата " съществена задача е да не допуснем българските жители и стратегическите ни обекти да останат без съответна противовъздушна защита. „ На територията на прилежащи страни падат дронове със заряди в тях.

Ние не би трябвало да позволяваме това да се случи на територията на нашата страна ", сподели още президентът. Радев сподели, че решението за Противовъздушна отбрана би трябвало да се вземе от Народното събрание, само че още веднъж посочи, че всеки, който го вземе, би трябвало да излезе начело, пред хората, с цел да им изясни риска и цената които би трябвало да платят. Относно срещата на властта с министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин, президентът сподели, че чака по-късно Министерският съвет да даде „ ясна информация ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР