Справедлива присъда за смъртта на младежите Тошко и Виктор, които

...
Справедлива присъда за смъртта на младежите Тошко и Виктор, които
Коментари Харесай

Година след трагедията: Близките на загиналите Тошко и Викто...

Справедлива присъда за гибелта на младежите Тошко и Виктор, които починаха при зверското меле до Кадиево преди година. С това искане почернени родители, близки и другари на младежите стачкуват пред Съдебната палата в Пловдив.



Събрали са се към 30 души, които носят в ръце плакати с надписи " Без състрадание за дрогираните зад кормилото ", " Убийците на пътя заслужават затвор " и " Справедлива присъда за Тошко и Виктор ".



На 11 ноември ще се навърши година от нещастието по пътя Пещера-Пловдив, в региона на село Кадиево, при която Тошко и Виктор починаха. Те се возили в БМВ-то на Петър Маринашки, който бе притеглен като обвинен. Той призна виновността си пред съда, само че не се съгласи с обстоятелствата и събитията, изложени от обвиняването. Така делото потегли по общия ред с разпит на очевидци и движимости лица. След минути стартира следващото съвещание, на което би трябвало да се разпитат още очевидци, както и да бъдат изслушани движимости лица.

Родители, близки и родственици провеждат кротичък митинг преди всяко съвещание, след което участват в правосъдната зала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР