Spotify продължава да страда от решението да запази шоуто на

...
Spotify продължава да страда от решението да запази шоуто на
Коментари Харесай

Скандалът с Джо Роугън: Трафикът към страницата за напускане на Spotify е скочил със 196%


Spotify продължава да страда от решението да резервира шоуто на Джо Роугън в стрийминг платформата си. Трафикът към страницата за отписване и овакантяване на мрежата за музика е скочил със 196% в последната седмица на януари, сочат данни на Си Ен Ен.

Коментар от Spotify към момента няма.

Платената версия на стрийминг услугата коства от 9,99 $ до 15,99 $ за фамилен проект. Има и безвъзмездна версия, само че тя е с голям брой реклами.

Наблюдатели показват, че няма по какъв начин да се разбере дали нарастването на визитите води до действително отписване от платените услуги на стрийминг платформата. Тези данни могат да бъдат предоставени само от Spotify.

Скандалът с Роугън стартира откакто поради негови епизоди с дезинформация за имунизациите за ковид станаха причина музикалната легенда Нийл Йънг да смъкна музиката си от стрийминг платформата. Той беше последван и от певицата Джони Мичъл.

Първоначално управлението на Spotify се опита да потуши напрежението, само че по-късно стана ясно, че Роугън е употребявал обидни думи по адрес на чернокожите, което в допълнение нажежи ситуацията.

След новите разкрития мнения от Spotify няма, а Нийл Йънг прикани чиновниците на компанията да изоставен работа в символ на митинг.

Договорът на Джо Роугън със Spotify е на стойност 100 милиона $, само че досега компанията е изгубила над 2 милиарда $ поради този скандал.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР