Spotify обвини Apple, че се опитва да изплаши всички относно

...
Spotify обвини Apple, че се опитва да изплаши всички относно
Коментари Харесай

Spotify обвинява Apple в тактика на сплашване относно новите правила на конкуренцията в ЕС

Spotify упрекна Apple, че се пробва да „ изплаши всички по отношение на поверителността и сигурността “ с недоволствата си по отношение на спазването на новите закони за конкуренцията на Европейски Съюз.

Глобалният шеф на политиката за конкуренция на платформата за стрийминг на музика сподели, че предизвестията на Apple за това, че би трябвало да създадат iPhone по-малко предпазен, с цел да съблюдава Закона за цифровите пазари (DMA), се равняват на поговорката „ единственият метод да имаме дискретност и сигурност е да позволим на монополист да продължат да злоупотребяват с монополна власт ”.

Ейвъри Гардинър също твърди, че новата система на Apple не дава отговор на DMA, защото изисква от разработчиците да се причислят към нови бизнес условия и да заплащат нови такси за разработчици, с цел да употребяват различно приложение магазини и платежни системи.

DMA, който влиза напълно в действие по-късно този месец, изисква най-големите софтуерни платформи да дават на потребителите по-голям избор, а в тази ситуация на A...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР