Способността постоянно да побеждаваш пазара е общовалидно качество на успешните

...
Способността постоянно да побеждаваш пазара е общовалидно качество на успешните
Коментари Харесай

Петя Славова: Доверието е в основата на всеки тип комуникация и отношения

Способността непрекъснато да побеждаваш пазара е общовалидно качество на сполучливите вложители, уверена е Петя Славова, ръководител на Надзорния съвет и мажоритарен акционер в „ Инвестбанк “ АД. " Добрият вложител не събира всичко на едно място и не се лимитира с един тип вложения, той разнообразява портфолиото си и намира вярната композиция от вложения в акции, облигации, различни вложения като да вземем за пример разнообразни тръстове или пък вложения в недвижими парцели и технологии. Силната капиталова тактика е извънредно значима, от това зависи положителното пазарно позициониране, както и конкурентоспособността на компанията “, добавя тя.

Вече 30 години „ Инвестбанк “ АД утвърждава позицията си на динамично разрастваща се българска банка и уголемява наличието си на финансовите пазари, като предлага на своите клиенти и сътрудници новаторски артикули, съвременни услуги и самостоятелен метод на обслужване.

„ Като една от дребното напълно български финансови институции на пазара изминахме дълъг път, научихме значими уроци и постигнахме и продължаваме да реализираме страхотни резултати – банката разполага с задоволителна ликвидност за застраховане на ежедневните си отговорности освен при естествени условия, само че и в условия на рецесия. Държа да подчертая, че за разлика от по-големите ни съперници ние можем да си позволим да бъдем гъвкави и да подхождаме самостоятелно към съответните потребности на нашите клиенти по отношение на обстановката, а това е съществено преимущество “, споделя Петя Славова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР