Способността на Ливърпул да си държи нервите под контрол може

...
Способността на Ливърпул да си държи нервите под контрол може
Коментари Харесай

Клоп: Ще се насладя на състезанието между нас, Арсенал и Манчестър Сити

Способността на Ливърпул да си държи нервите под надзор може да направи разликата в конкуренцията за купата във Висшата британска лига, сподели мениджърът на " алените " Юрген Клоп. Отборът от Мърсисайд съумя да победи Брайтън с 2:1 след закъснение от 0:1 и е на върха в класирането.

Брайтън поведе след единствено 84 секунди посредством попадение на някогашния британски национал Дани Уелбек, само че 19-кратният първенец на страната направи поврат посредством голове на Луис Диас и Мохамед Салах във всяко от двете полувремена.

" Когато приказвам за раздразнителност като цяло, бяхме много по-нервни преди години. Това беше от дълго време, само че е нещо, с което трябваше да се оправим дружно. Ако всички дружно се радваме на успехите, значи имаме шансове. Ако не го вършим, в действителност е по-трудно и по тази причина опитваме да останем позитивно настроени във всеки един миг ", разяснява немският експерт пред медиите.

Ливърпул завоюва седем мача в шампионата през сегашния сезон, откакто позволи първото попадение.

Ливърпул, който се изправя против новобранеца Шефилд Юнайтед в четвъртък, води в подреждането във Висшата лига с актив от 67 точки, на две точки пред Арсенал и три пред първенеца Манчестър Сити. Лондончани и " небесносините " направиха нулево тъждество на " Етихад " нощес.

" Ние сме там дружно с други два тима, които се борят за най-големия приз в британския футбол. Ще забележим по какъв начин ще приключи всичко това, само че несъмнено ще се опитам да му се насладя ", сподели още Юрген Клоп, който се отдръпва от поста си в Ливърпул в края на сезона.
 Симоне Индзаги и Тиаго Мота са главните претенденти за мениджърския пост в Ливърпул
Симоне Индзаги и Тиаго Мота са главните претенденти за мениджърския пост в Ливърпул

Така настояват на Острова
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР