Споруед тях младата Титае като печатница за пари за Криско.

...
Споруед тях младата Титае като печатница за пари за Криско.
Коментари Харесай

На Повърхността Всичко Изглежда Страхотно, Но Вижте Ужасяващата Истина За Криско И Тита!

Споруед тях младата Титае като печатница за пари за Криско. Тя няма право на персонален живот и лично мнение.

Всички тези заробващи клаузи са изписани в контракта, който Тита подписала с компанията на рапъра. Това е станало преди две години. Според договора Тита нямала право да избира сама облеклата или козметиката, с която излиза на сцената.

Всичко това се съгласувала с габровеца, който взимал % от рекламата за тези артикули. Тя даже нямала право да си сменя прическата, без Криско да утвърди смяната във визията й.

Тита нямала право да взе участие в реклама или в различен артикул, без знанието и финансовата полза на хип-хопн изпълнителя.

„ Известна козметична компания предложи на Тита да стане нейно рекламно лице през обществения си профил. В подмяна тя щеше да употребява продуктите им гратис. Криско обаче изрично я отряза, тъй като заплащането не е кеш и той няма полза “, възмутени са сътрудници от музикалнаат колегия, написа разкрития.

Изискванията на компанияата на Криско включвала даже в интимниет връзки на младото дарование. Според контракта Тита нямала право да огласява интимните си връзки, без знанието на рапъра. Тита била длъжда да симулира обвързаност към някогашния си, до момента в който продуцента не се съгласи тя да скъса с него.

Имало и още по-унизителна уговорка, наречена „ Бременност ”. В идващите 10 години Тита нямала право на семейство и деца, другояче я чакали яки неустойки.

„ Ти си машина за пари, не за деца ”, отсъкял Криско в диалог с „ робинята си ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР