Спортно-техническото ръководство на Левски е решило да направи опит да

...
Спортно-техническото ръководство на Левски е решило да направи опит да
Коментари Харесай

Левски следи Живко Атанасов от Витербезе

Спортно-техническото управление на Левски е решило да направи опит да върне в България собствен младеж, който сега играе в Италия. Според източник на " Тема спорт ", става въпрос за Живко Атанасов, който е част от третодивизионния Витербезе.

Ако " сините " не съумеят да вземат бранителя през сегашния трансферен прозорец, то ще пробват още веднъж през лятото, защото Георги Дерменджиев държи да укрепи отбранителната линия на тима.
В момента старши треньорът на столичани разполага на този пост с Давид Яблонски и Нуно Рейш, които обаче демонстрираха нерешително показване по време на подготовката, а техни други възможности са юношите Деян Иванов и Томислав Папазов.

Холмар Ейолфсон към момента се възвръща от тежката травма в коляното и най-вероятно няма да се появи в игра до края на сезона. Другият проблем за клуба е изтичащият контракт на Яблонски, който по всичко наподобява, че няма да бъде възобновен.

Живко няма записан формален мач за Левски, защото е даван чартърен в Чавдар (Бяла Слатина) и Септември (Симитли), след което играе за Черно море и Славия преди да замине за Италия. Там първо става част от Юве Стабия, само че напуща през 2017 година, с цел да се причисли към сегашния си тим - Витербезе. Първа лига 22 кръг, сряда 20 февруари  Витоша (Бистрица) 17:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР