Спортно-техническият щаб на Локо (Пд) се надява да може да

...
Спортно-техническият щаб на Локо (Пд) се надява да може да
Коментари Харесай

Локо Пд картотекира двама нови за мача с ЦСКА

Спортно-техническият щаб на Локо (Пд) се надява да може да укрепи състава за идното дерби с ЦСКА в края на седмицата с двете си последни попълнения.

От „ Лаута " признаха, че чакат Спортният трибунал в Лозана (CAS) да позволи БФС да картотекира служебно нападателя Джордан Греъм и левия халф Силвен Десланд, написа „ Меридиан мач”.

Те упражняват към този момент повече от месец с „ черно-белите ", които договориха преотстъпването им от британския Уулвърхемптън. От футболната ни централа обаче не записаха в точния момент прехвърлянията им, а по-късно ФИФА отхвърли да позволи да ги картотекират служебно.

В КАС обаче се чака да уважат претенциите на Локо, както и на Уулвс, които също са страна по проблема. Клубовете са безапелационни, че са работили правилно и в период са придвижили нужната документи. От Локо са заели с делото Георги Градев, който е изразил оптимизма си, че Греъм и Десланд ще са на линия за идващия мач. Последният не игра в контролата с Хебър, тъй като е болен.

Нападателят Греъм обаче впечатлява с качествата си и изключително при отсъствието на контузения Анте Аралица е нужен на Бруно Акрапович. Босненецът от през днешния ден още веднъж ще води тренировките на отбора, откакто през предходната седмица бе в родината си на курсове за възобновяване на своя лиценз „ УЕФА ПРО ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР