Спортно-техническият щаб на Левски работи на пълни обороти за летния

...
Спортно-техническият щаб на Левски работи на пълни обороти за летния
Коментари Харесай

Мъри набеляза нидерландски защитник

Спортно-техническият щаб на Левски работи на цялостни обороти за летния трансферен прозорец. В момента ФИФА наложи възбрана на сините за привличането на нови играчи поради проблема с Насиру Мохамед, само че изпълнителният шеф Иво Ивков увери, че има решение на този проблем и столичани към този момент са сезирали Спортния трибунал (КАС).

Треньорът Станимир Стоилов към този момент е набелязал няколко играчи за лятото, като един от тях е нидерландски десен бранител, написа " Тема Спорт ".

Въпросният футболист обаче има контракт с сегашния си клуб до 2023 година и би трябвало да скъса договора си, с цел да премине в редиците на 26-кратните първенци.
 Левски чисти задължения, които заплашват лиценза
Левски чисти задължения, които заплашват лиценза

Преводите ще бъдат осъществени в последния вероятен ден - 31 март

" Сините " не могат да си разрешат да платят трансферна сума и се надяват играчът да разтрогне. На десния байрак сега Мъри разполага с Драган Михайлович, чийто контракт изтича след края на сезона и към момента няма индикации да се водят договаряния за продължаването му.

Самият бранител към този момент изрази предпочитание да остане. На тази позиция Левски разполага и с младежкия национал Патрик-Габриел Галчев, който се понрави с изявите си от началото на пролетния полусезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР