Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) обмисля възможността да предложи нов

...
Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) обмисля възможността да предложи нов
Коментари Харесай

Ботев предлага нов договор на ключов нападател

Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) обмисля опцията да предложи нов контракт на френския нападател Антоан Бароан, оповестява " Тема спорт ". Настоящото съглашение сред двете страни изтича с края на шампионата. 23-годишният французин съумя да си извоюва доверието на новия треньор Душан Керкез. И му се отплати по най-хубавия метод - в последния кръг вкара хеттрик в мрежата на Берое (4:1).

Така Бароан към този момент има на сметката си 4 точни изстрела в 5 дуела. В началото на акцията Антоан бе замразен от предходния ментор Станислав Генчев. Таранът даже не попадаше в групата. Вместо това Генчев разчиташе на Мартин Секулич. Показателите на хърватина обаче са много по-лоши. Той също има 4 гола, само че е бил на терена в 10 турнирни дуела. В момента Секулич е със статут на запаса, до момента в който Бароан е титуляр. Французинът демонстрира чудесно взаимоотношение с пристигналия от Левски след старта на акцията Ивелин Попов. Интересното е, че Антоан бе в недружелюбност и при други треньори на Ботев - Азрудин Валентич и Бруно Балтазар.

Спортният шеф на Ботев Пд Артур Платек пък интензивно работи по зимната селекция. Полякът е пътувал до Кот д " Ивоар, с цел да се убеди персонално в качествата на набелязани към този момент футболисти, написа bgderby.com. Платек работеше като скаут в немския исполин Борусия Дортмунд и е осведомен с тамошния пазар. Жълто-черните се нуждаят от попълнения във всяко звено, само че най-належащи са взимането на десен краен защитник и крила. През зимата пък съвсем несъмнено Ботев ще продаде нигерийските юношески национали Точукво Нади и Уме Емануел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР