Спортно-техническата комисия /СТК/ при Зоналния съвет на Българския футболен съюз

...
Спортно-техническата комисия /СТК/ при Зоналния съвет на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

Зоналният съвет на БФС - Велико Търново отложи два мача от втория кръг на първенството в Северозападната Трета лига

Спортно-техническата комисия /СТК/ при Зоналния съвет на Българския футболен съюз /БФС/ - Велико Търново отсрочи две срещи от идния в неделя, 16 август, втори кръг от шампионата по футбол в Северозападната Трета лига.
Поради осъществяване на довършителни ремонтни действия по постройката и терена на градския стадион в гр. Лом СТК взе решение да бъде отсрочен дуелът сред новака в групата ФК Левски 2020 /Лом/ и ОФК Локомотив /Мездра/. Срещата е отсрочена със единодушие на двата тима и на съображение член 44, алинея 6 от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС за сезон 2020/2021 година
Тъй като тимът на ФК Етър II /Велико Търново/ е подложен под карантина заради установен състезател с позитивна проба за COVID-19, Спортно-техническата комисия реши да бъде отсрочен и мачът сред ОФК Трявна и ФК Етър II /Велико Търново/.
По същата причина предходната неделя беше отсрочена срещата Етър ВТ II /Велико Търново/ - Левски 2007 /Левски/ от първия кръг на шампионата в Северозападната Трета лига.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР