Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз (БФС) прие програмата на

...
Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз (БФС) прие програмата на
Коментари Харесай

ЦСКА и "Левски" ще играят един срещу друг в три поредни седмици през април

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз (БФС) одобри програмата на Първа лига от 27-ия до 33-ия кръг и полуфиналите в шампионата за Купата на България. Няколко дни след края на постоянния сезон беше оповестено в кои дни ще се изправят тимовете при започване на плейофната фаза.

Най-чаканите мачове, тези сред ЦСКА и " Левски " ще се играят в сряда в три следващи седмици през април. Започва се на 11 април с първия полуфинален конфликт сред двата отбора, на 18 април тимовете играят за състезание, а на 25-и е реваншът в купата.

Първият мач е от 19 часа, този за шампионата ще е от 20.00 ч., а последният от 18.30 ч. Всички против сред ЦСКА и " Левски " ще се играят на Националния стадион " Васил Левски ".

В челната шестица плейофните мачове стартират на 31 март, когато " Лудогорец " приема " Верея ", а ЦСКА е хазаин на " Ботев ", ден по-късно " Левски " посреща " Берое ".

Мачове на Великден няма да има, като срещите ще бъдат разпръснати на 5, 6 и 9 април. На 6 април Разпети петък ще се играе конфликтът сред първите два тима в класирането " Лудогорец " и ЦСКА. Той е от 17.00 ч. в Разград. Вторият мач сред двата тима е плануван за 5 май. От СТК оповестиха, че тази среща ще се играе на Националния стадион " Васил Левски ".

Пълната стратегия на Първа лига от 27-и до 33-и кръг можете да откриете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР