Спортно състезание – щафета се проведе в неделя в парка

...
Спортно състезание – щафета се проведе в неделя в парка
Коментари Харесай

Младежи от Пловдив участваха в щафета срещу трафика на хора

Спортно съревнование – щафета се организира в неделя в парка на Бунарджика във връзка идния 18-ти октомври – Европейски ден за битка с трафика на хора, и като част от националната акция за предварителна защита на трафика на хора „ Нещата са тъкмо такива, каквито не ги виждаш! “.

Събитието бе проведено от Местната комисия взаимно с Български Червен кръст и с поддръжката на Националната комисия за битка с трафика на хора. За провеждането му спомагаха: Фонадация „ Кампания А21 “, „ Рефан България “ и „ Био Фреш “, които от своя страна осигуриха самостоятелни награди за всеки един участник, както и Атлетически клуб „ Пълдин “.

В щафетата участваха младежи, които изявиха предпочитание да поддържат идеята. Отборите на ДДЛРГ „ Княгиня Мария Луиза “ завоюваха първите две челни места, а доброволците от Български Червен кръст – Пловдив заеха влиятелното трето място. Емил Вълков, шеф отдел „ Обществен ред и ръководство при рецесии “ в Община Пловдив връчи купите и поздрави спечелилите за отличното им показване.

Глобалното развиване и разпространяване на достъпа до интернет основават спомагателни провокации за противодействието на трафика на хора. Чрез този вид самодейност се цели да се понижи зависимостта на младежите и подрастващите от Мрежата. Стреми се да се подчертава върху осмисляне на спорта като главен фактор за духовно, физическо и двигателно развиване, спомагащо за дейно приобщаване към многообразните полезности на живота и предотвратяване от пагубното въздействие на отрицателните трендове в обществото.
 Младежи от Пловдив участваха в щафета против трафика на хора
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР