Спортният талант на Еврофутбол Румина Кирчева завоюва бронзов медал от

...
Спортният талант на Еврофутбол Румина Кирчева завоюва бронзов медал от
Коментари Харесай

Талантът на Еврофутбол Румина Кирчева спечели бронз от G1 по таекуондо в Австрия

Спортният гений на Еврофутбол Румина Кирчева завоюва бронзов орден от мощния интернационален шампионат по таекуондо от клас G1 в Австрия.
 Талантът на Еврофутбол Мария Йовкова с три златни медала
Една точка раздели 17-годишната ни състезателка от влизане във край, откакто загуби полуфиналната си среща от представителка на Сърбия с 14:15 в един доста оспорван мач, който се реши с точка в последната секунда. Преди това Румина победи холандка със 7:2, а във втората среща надви над представителка на Казахстан с 5:4.

На мощния интернационален шампионат по плуване Black See Cup във Варна двама от Спортните гении на Еврофутбол сграбчиха по три медала. Светлозар Николов завоюва златото на 400 метра съчетано с 4:26.83 мин. Пловдивчанинът взе и сребро на 200 съчетано с 2:05.97 мина, а на 200 метра бронз приключи трети с – 2:19.57 мин.



Още една пловдивчанка – 13-годишната Тиана Темелкова, си потегли с 3 златни медала за възрастта си в дисциплините 50, 100 и 200 м тил.

Друг Спортен гений на Еврофутбол – Михаела Чепишева, се класира за третия кръг на Откритото състезание по бадминтон на Германия за юноши и девойки до 17 години, което се организира в град Бергиш Гладбах.



Там 14-годишната Михаела загуби с 0:2 гейма от Ема Браунер от Дания. Състезанието е кръг от европейската верига. Тази седмица й следва присъединяване на шампионата в Нови Сад, Сърбия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР