Спортният министър в оставка Радостин Василев излезе с пост във

...
Спортният министър в оставка Радостин Василев излезе с пост във
Коментари Харесай

Радостин Василев: Политическите хамелеони зоват за диалогичност и загърбване на емоциите

Спортният министър в оставка Радостин Василев излезе с пост във фейсбук, в който още веднъж атакува някогашните си сътрудници от „ Има подобен народ” и изиска необятна коалиция, тъй като ни чакала " злокобна борба ".

Ето какво написа Радостин Василев:

" Днес повече от всеки път алтернативата е „ страната или мафията “. През последните няколко дни ставаме очевидци на висша форма на безочливост от страна на хората, които смъкнаха ръководител на Народно събрание и работещо държавно управление, за възмездие и реваншизъм, а в този момент обикалят телевизионните студия и приказват за диалогичност, откакто техният водач „ постави завършек на тази мъка “.

И полуразплакано оферират някогашния ръководител за министър председател. Всичко това стана факт, в резултат на неосъществени корупционни мераци в едно министерство, мощно терзание поради предложение да бъде признат един закон за КПКОНПИ и откакто страната си върна контрола над вноса на храни на границата.

Но когато видяха, че две разнообразни социологии изрично демонстрират, че остават зад борда, внезапно смениха тона и посоката. Сега основната дума за тях е оцеляване.

От няколко дни лицата, които хвърлиха страната в безпорядък и безвремие, по всякакъв начин се пробват да убедят хората, че не е време за избори. Политическите хамелеони зоват за диалогичност и загърбване на страстите.

Нереализирани службогонци, които упрекнаха съдружните си сътрудници в какво ли не преди месец, в този момент желаят отново да са част от същата коалиция. Това е меко казано насмешка с българския народ ", написа спортният министър в оставка.

" Играта за бизнес плана свърши. Време е за избори! Хората ще поддържат напъните за смяна и ще дадат оценка на политическите терористи ", съобщи той по адрес на някогашната си партия " ИТН ".

" В момента няма леви, няма десни, няма центристи, либерали или консерватори. Има жители и мафия. Това е разграничителната линия.

Трябва да се направи голяма, доста необятна коалиция, придвижване на жители, партийни водачи и престижи, което да не разреши на политическата клептокрация да се завърне в най-мракобесния й тип. Това не трябва да се позволява.

Политическата дестабилизация на страната няма да бъде преодоляна до момента в който няма обединяване на всички почтени и честни хора в България. Задачата е елементарна и ясна: Настъпи времето, новите генерации да поемат уверено отговорността за спасението на България!

Битката ще бъде извънредно сложна, може да стане и злокобна. Трябва да имаме сърце и храброст за тази работа. Със боязън няма да стане.... ", написа още Василев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР