Спортният министър на Испания Ирене Лосано каза, че е възможно

...
Спортният министър на Испания Ирене Лосано каза, че е възможно
Коментари Харесай

Публика по трибуните в Испания от следващия сезон

Спортният министър на Испания Ирене Лосано сподели, че е допустимо почитателите да се завърнат по футболните игрища от началото на идващия сезон.

" Въобще не изключвам този вид. Сега, когато се рестартира сезон 2019/20, най-хубавата алтернатива е да се играе пред празни трибуни ", отговори тя в изявление за радиостанцията " Ла Копе ".

" Връщането на ентусиастите ще се реализира, когато се намира в средата на новото обикновено. Към момента сме просто във фаза на последователно събаряне на някои ограничения. Продължаваме да следим за спазването на обществена отдалеченост и за носенето на защитни средства ", добави тя.

Irene Lozano, presidenta del CSD, afirmó que no está descartada la presencia de público en los estadios de fútbol al inicio de la próxima temporada y de medios de comunicación en los partidos que restan para terminar esta campaña. #LaLiga https://t.co/kC7BjDqFEw
— Fútbol Total (@FT_Total) May 27, 2020
" Ако намерим метод, което не би трябвало да е толкоз мъчно, тъй като Испания е интернационален водач в организирането на безвредни спортни събития, тогава ще разгадаем наличието на последователи по трибуните. Искаме Испания да бъде образец за сигурност и сигурност и да имаме поддръжката на обществото е част от това ", добави тя.

Лосано уточни още, че е доста евентуално публицисти да бъдат допускани по стадионите още през юни месец, в случай че наклонността за понижаване на новите случаи на болни се резервира.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР