Спортният министър Красен Кралев обясни какво се случва с една

...
Спортният министър Красен Кралев обясни какво се случва с една
Коментари Харесай

Кралев обясни за „Българска Армия“ и базата в Панчарево

Спортният министър Красен Кралев изясни какво се случва с една от горещите тематики – оповестяването на състезанието за наем на стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево.

Ето изказването на Красен Кралев:

„Отново зачестиха въпросите по кое време ще бъде разгласен състезанието за наем на стадион „Българска армия“ и спортно-тренировъчна база Панчарево. В момента изчакваме да завърши административната процедура по учредяването на новото сдружение „Сердика спортни имоти“ ЕАД. Част от парцелите, които би трябвало да бъдат апортирани в сдружението са обществена държавна благосъстоятелност и въз основа на решението на Министерски съвет от 20 септември те получават статут на парцели частна държавна благосъстоятелност.

Областният шеф на област София би трябвало да отрази измененията в актовете за държавна благосъстоятелност. Всички нужни документи са предоставени от ММС на Областна администрация област София с вх. № 03/112-001 от 25.09.2017 година Всеки миг чакаме издаването на актовете за смяна на статута на парцелите и вписването им в Имотен указател. Веднага по-късно ММС ще подаде документите на новото сдружение за регистриране в Агенцията по вписванията.

Този развой е къс и след приключването му ще бъде разгласен обществено и състезанието за отдаване чартърен на стадион „Българска армия“ и спортно-тернировъчна база Панчарево, като тръжната документи е подготвена и утвърдена от мен.“
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР