Спортният министър Красен Кралев говори относно предстоящия търг за базите

...
Спортният министър Красен Кралев говори относно предстоящия търг за базите
Коментари Харесай

Красен Кралев: До седмица или две ще обявим търга за Армията и Панчарево

Спортният министър Красен Кралев приказва по отношение на идния търг за базите на ЦСКА. Той съобщи, че до седмица или две предурата ще бъде оповестена публично.

" В момента приготвяме търга за стадион " Българска войска " - да се организира по остарелия закон, тъй като няма време да се чака. Феновете, пък и самото управление на сдружението и всички заинтригувани от този развой нямат самообладание да изчакат новия закон, само че нищо не пречи след провеждането на настоящия конкурс, по-късно срокът да се удължи.

Вече няма никаква спънка сдружението да бъде записано. Вчера по сметката на министерството постъпи сумата от 273 000 лв., която сдружението ЦСКА дължеше на министерството, респективно на Столична община за такса боклук и налог здания, а това беше последната спънка пред регистрирането на сдружението.

В момента сме подали документи в Агенцията по вписванията, сдружението напълно скоро ще бъде записано, т.е. чакам безусловно до седмица или две, до момента в който се впише сдружението, да обявим състезанието. До момента нямаше по какъв начин да записваме сдружението, тъй като имаше открити отговорности към Столична община.

Тоест, апортът на парцела не можеше да бъде приключен - отваря се опция да бъде вписан от комерсиалното сдружение и да бъде разгласен конкурес за всички, които желаят и дават отговор на изискванията. Вече може да бъде оповестена процедурата, до момента не можеше ", сподели министърът пред bTV.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР