Спортният министър Димитър Илиев официално показа жена си Преслава Илиева

...
Спортният министър Димитър Илиев официално показа жена си Преслава Илиева
Коментари Харесай

Тайната падна! Спортният министър показа жена си – плеймейтка, бивша на Люси Иларионов

Спортният министър Димитър Илиев публично сподели жена си Преслава Илиева на благотворителната самодейност, която се състоя в Народния спектакъл точно на Коледа.
Красавицата Преслава с фамилия Нинкова е Мис Плеймейт за февруари 2008 година на списание „ Плейбой “.
В момента сексапилната мацка се занимава с украса, а малко преди да се омъжи за автомобилния играч, е работила в детски магазин съгласно близки до нея.
Преслава е любовта на живота на надарения играч Димитър Илиев. Заради нея той се развежда с някогашната си брачна половинка Венера. Самият мотошампион признава в едно от интервютата си за развода.
„ С Венера се разделихме. Има такива моменти в живота на човек, когато виждаш, че нещата не вървят, е по-добре всеки да продължи по своя път. По-добре ужасяващ край, в сравнение с смут до безкрайност “, споделя водачът. Още същата година – 2008 година, той се дами за Преслава, като кум им е някогашният министър на спорта Красен Кралев.
Малко по-късно Илиев се снабди и с щерка от плеймейтката, която за него е второ дете. От Венера Митко също има момиче – Румяна.
За Преслава Нинкова, към този момент с фамилия Илиева, това също е втори брак.
Тя свърза живота си с режисьора Люси Иларионов публично през септември 2006 година на обилна женитба, която бе предавана и по ведомствения тв канал на „ Пайнер “. Режисьорът и някогашен вокал на момчешката тайфа „ Ъп Даун “ даваше благо и драго брачната половинка му да стане известна и с негова помощ тя се снима в „ Плейбой “ през 2008 година, като стана даже момиче на месец февруари. Красавицата даже се снима и в няколко други реклами с помощта на възлюбения си.
С днешна дата Люси Иларионов също е щастливо привързан с певицата Ани Хоанг, написа ХотАрена.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР