Спортният журналист Стоян Георгиев и популярният като Черният рицар“ от

...
Спортният журналист Стоян Георгиев и популярният като Черният рицар“ от
Коментари Харесай

Черният рицар и Стоян Георгиев за топ 4 на UEFA EURO 2024

Спортният публицист Стоян Георгиев и известният като „ Черният рицар “ от предаването „ Голямото гонене “ Мартин Иванов демонстрираха за следващ път своите енциклопедични знания, само че и фенските си пристрастия за UEFA EURO 2024. Двамата бяха посетители в предаването „ Футболфест “ по DIEMA SPORT 3.

“Испания има футболистите, има концепциите и го вършат. Големият плюс на Франция е Дидие Дешан. Това е човек, който ръководи безусловно Франция, той си взема решенията, може да не са известни, само че ги взима, да вземем за пример, Гризман може би няма да играе на полуфинала. Испания ще има огромни проблеми на следващия ден в отбрана. А и за мен Франция има най-хубавата отбрана на шампионата “, показа журналистът на „ Мач Телеграф “ Стоян Георгиев.

“Знаем в исторически проект, че със мощна отбрана се става първенец. С добра офанзива се печелят мачове, само че не се печели шампионат. Утре е огромен мач, има футболисти, които в сходни мачове излизат напред. Един Мбапе може да направи мощен мач “, сподели още Стоян Георгиев.

Мартин Иванов коменира идните два полуфинални конфликта в Германия.

„ Испания е огромният любимец, съгласно мен, един от тези, които търсят успеха. Тази тики-така я е комбинирал с биткаджийската класа. Неговите младежки и юношески тимове от Атлетик Билбао – този фактор в лицето на треньора, води Испания напред “, изясни Мартин Иванов.

„ Дидие Дешан е артикул на едни от най-прагматичните тимове във Франция – Нант. В последния по-значим мач сред тези два отбора, Франция победи Испания в Лигата на нациите. Има успеваемост, макар пестеливостта “, посочи Иванов.

„ Една необикновена спестовност се наложи и в Англия на този шампионат. Това не може да докара до нищо положително. Може би в този момент пристигна моментът против много по-подвижен тим като Нидерландия, англичаните да създадат нещо друго “, приключи „ Черният рицар “.

Мартин Иванов се надява Англия да завоюва конкуренцията и не скри желанията си в ефира на DIEMA SPORT 3.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР