Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев направи на зрителите фантастична

...
Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев направи на зрителите фантастична
Коментари Харесай

Ококориха се в bTV: Петър Бакърджиев стана татко тайно, Ната...

Спортният публицист на bTV Петър Бакърджиев направи на феновете фантастична изненада като заяви, че е станал баща за трети път.
 
Бебчето е момиченце с име Бориса, което тежи 2,800 кг. при 50 сантиметра височина. Третото дете на водещия пристигнало на бял свят в 22.00 часа в понеделник вечер, само че за неговата поява никой не подозираше - нито феновете, нито сътрудниците на таткото в малкия екран. И то, и майката са добре, означи гордият татко, който заслужи поздравленията на сътрудниците си, че единствено часове след паметното събитие е на работа, вместо да чества.

" Имам две момчета, време ми беше за момиче ", разгласи журналистът и особено благодари на клиника Щерев за помощта при появяването на бебе №3, без да обели даже дума за майка му. " Ама по какъв начин? Кога? Защо ние нищо не подозирахме? ", попита мощно сюрпризираната Натали Трифонова, която също бе в студиото и ясно личеше, че не се преструва.

Преди месеци гръмна новината за раздялата сред някогашната " Мис България ", която в този момент също се изявява като състезателен публицист Гергана Гунчева и Бакърджиев, само че никой от тях не пожела да разяснява тематиката. Двамата са родители на две момчета-Самуил и Максим, само че очевидно Бакърджиев е срещнал нова жена и в този момент може да се похвали с друго семейство.



Той имаше връзка и с Виктория Петрова. Двамата бяха дружно към 10 години, само че завършиха много бързо. При оповестяването на новината за новото бебе Бакърджиев освен не продума нито дума за майката, само че и не изясни дали е участвал на самото раждане и очевидно ще продължи да държи в загадка новото си семейство, предава от hotnews.bg. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР