Спортният журналист Камен Алипиев, по-известен като Кедъра, се връща на

...
Спортният журналист Камен Алипиев, по-известен като Кедъра, се връща на
Коментари Харесай

Кедъра и Сашо Кадиев стават конкуренти в bTV

Спортният публицист Камен Алипиев, по-известен като Кедъра, се връща на екран четири години, откакто бе изритан от Българска национална телевизия. Този път обаче той ще грейне в ефира на bTV. Няма обаче да се занимава с вести, а ще е капитан на тим в предаването „ Аз обичам България “, а негов съперник ще е Александър Кадиев.

 

На страницата си в обществената мрежа Facebook, Алипиев разкри, че се впуска в ново предизвикателство. Шоуто потегля след броени дни, само че за момента към момента не е обявена публично стартовата дата.

 

При все, че Кедъра бе една от звездите на Българска национална телевизия, той се раздели с медията доскоро повече от 4 години, откакто бе управлявана от Емил Кошлуков. Публична загадка е, че той бе измежду съперниците на новия шеф и даже даде няколко изявленията против него, тъй че развоят на събитията бе напълно предстоящ. Според формалната причина, договорът на Алипиев бе преустановен заради неналичието на висше обучение, което било наложително за заеманата от него служба. Той бил приключил семестриално НСА, само че е бил взел държавния си изпит.

Бил в болнични, когато го отстранили от служба и го уведомили, че към този момент е незает, с писмо, изпратено по пощата. Малко преди да бъде освободен обаче, Кедъра въпреки всичко се е явил на държавния изпит, който взел с отлична оценка, което значи, че сега на уволнението му, е отговарял на условията. В началото на януари стана ясно, че след траялото 4 години правосъдно дело, Алипиев въпреки всичко е съумял да осъди Българска национална телевизия на последна инстанция поради отстраняването му от работа. Сега той се завръща на дребния екран, само че при конкурентната bTV.

 

Конкурентът му Александър Кадиев на процедура работи в две излъчвания, защото е водещ и на викторината по bTV „ Кой да знае? “. Водеща на „ Аз обичам България “ ще е Алекс Сърчаджиева. Припомняме, че през 5-те сезона на шоуто, предавани преди Нова тв допреди 7 години, един от капитаните на тимове бе житейският й сътрудник Иван Ласкин, който умря преди пет години. Сега алегорично обичаната му поема щафетата на патриотичното съревнование от него.

 

За момента не е обявено кои ще са новите участници в двата тима, които ще се съревновават в знанията си за родината. Несъмнено ще са известни персони от разнообразни области, които ще се сменят във всеки епизод.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР