Спортният журналист Камен Алипиев-Кедъра изля душата си във Фейсбук с

...
Спортният журналист Камен Алипиев-Кедъра изля душата си във Фейсбук с
Коментари Харесай

Кедъра: Управляващите са свързани с комунистическите тайни служби, владеят ченгесарски номера

Спортният публицист Камен Алипиев-Кедъра изля душата си във Facebook с усещания от митинга преди ден: 

" Тръгнах си от площада в 21:07. Премазан от отмалялост, тъй като бях на улицата от осем сутринта, само че горделив, че имаше толкоз доста хора, които желаят естествена страна, свободна от политическата корупция на мафията. Срещах усмихнати хора по целия път до Орлов мост и напряко летях. Докато се прибера у дома. Пуснах тв приемника и видях ужасни неща. Сега си припомням поста си преди няколко дни, в който Ви споделих, че ръководещите, мнозина от които свързани с комунистическите секрети служби, знаят чудесно всички гадни ченгесарски способи. Е, не се веселя, че се оказвам прав, тъжно ми е.

При второто ми идване към площада (около 19 часа) общителен служител на реда ревизира сака ми, аз нямах нищо срещу, нямам какво да укривам. Разменихме си няколко думи, пожелах му лека работа и отидох да видя приятелите си, с които уверено и изцяло гратис протестираме към този момент толкоз дни. Сега се запитвам по какъв начин, откакто се ревизираше всеки багаж, са вкарани бомбичките и пиратките, кой е разрешил това, за какво го е разрешил и изводите са ясни - някой имаше интерес митингът да бъде злепоставен, да се извадят на напред във времето лумпените и по-късно да се разчисти центърът на София.

Следващите акции красноречиво удостоверяват подозренията ми и усилват гнева ми. Другарки и приятели,Вие, които се барикадирахте в партийния дом и не допуснахте публицисти, знайте добре, че даже снощните провокации няма да Ви спасят. Те просто демонстрират, че нямате връзка с действителността или пък толова сте се вкопчили във властта, че сте подготвени на всичко? Това надали ще пречупи митингите, само че ще продължи да настройва българите един против различен и ще ви подсигурява удължение на мъката. Може би тъкмо това е задачата? "

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР