Спортният журналист Едуард Папазян заяви, че се е изненадал от

...
Спортният журналист Едуард Папазян заяви, че се е изненадал от
Коментари Харесай

Мишо Дюзев по Нова: Добре, че не излезе някой министър да говори за метеорита

Спортният публицист Едуард Папазян съобщи, че се е изненадал от интереса към астероида, който изгоря предходната вечер в небето над България със мощен блясъки и екот. “Хората го поясняват като знак свише, с цел да не признаят, че ги е боязън от войната ”, това разяснява той в предаването на Нова телевизия “Пресечна точка ”.



Папазян също по този начин съобщи, че е удовлетворен, че този път българските медии са реагирали съответно и са успокоили хората, вместо да засилят суматохата.

Към мнението му се причисли и водещият на предаването Михаил Дюзев. Той напарви забавен коменетар за публичното доверие у нас. “Добре, че някой министър не излезе да изяснява за астероида, тъй като щеше да стане по-лошо ”, изясни Дюзев.



“След коронавирус и войната, някои хора в действителност имат вяра, че тази година може и извънземните да дойдат ”, разяснява маркетинг специалистът Жустин Томс. Тя призна, че се е забавлявала най-вече с мненията за връзката сред небесното събитие и пилона на Рожен, само че по този начин и не е схванала оборудването притегля или отблъсква падащите небесни тела.



Радиоводещия Кирил Петров пък сподели, че астероидът в небето някак му припомня за магичния свят на Йордан Радичков, който е точно в българския Северозапад. Метеоритът е знак, какъв брой доста изискуем на този район, разяснява той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР