Спортният диркетор на Созопол Румен Димов разкри пред Sportal.bg, че

...
Спортният диркетор на Созопол Румен Димов разкри пред Sportal.bg, че
Коментари Харесай

Созопол се раздели с бранител, чака двама от професионалния футбол

Спортният диркетор на Созопол Румен Димов разкри пред Sportal.bg , че отборът ще притегли най-вече 3-4 играчи по време на зимната пауза. Тимът към този момент се е разделил със бранителя Иван Стоянов, като за момента не възнамерява да освобождава други играчи. В редиците на брат му Маргарит Димов се чака да дойдат двама футболисти от професионалния футбол, както и гений от школата на Септември (София).

“Като цяло оценката за есенния дял е положителна. Направихме добра подготовка и успяхме да сглобим първокласен тим. Беше ни мъчно първоначално, само че последователно се приспособихме към стила на игра в Трета лига. Разбира се, можехме да реализираме и повече”, разяснява пред Sportal.bg спортният шеф на Созопол, който приключи на трето място в Югоизточната Трета лига, на три точки зад водача Нефтохимик.

“Футболистите към този момент са в отмора, само че моята работа продължава. В непрекъснат контакт съм с треньорите, като към този момент работим по подготовката и селекцията на отбора. Почти всичко е конкретизирано към лагерите и контролите, като ще подновим тренировки наедно с тимовете от Първа лига - на 7-ми януари”, сподели Димов.

“До 31 януари се надявам да имаме изясненост към селекцията. Разделихме се със бранителя Иван Стоянов, като на този стадий всички други футболисти остават. Близо сме да притеглим защитник и нападател от професионалния футбол, както и младеж на Септември (София)”, разкри още шефът на Созопол. Югоизточна Трета лига 17 кръг, събота 1 декември  Созопол 3:1краен резулат  Хасково 1957
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР