Спортният директор Зимон Ролфес е оптимист, че Байер Леверкузен може

...
Спортният директор Зимон Ролфес е оптимист, че Байер Леверкузен може
Коментари Харесай

Байер Леверкузен чака с голямо вълнение реванша с Рома

Спортният шеф Зимон Ролфес е оптимист, че Байер Леверкузен може да обърне Рома в полуфиналите на Лига Европа и да доближи първия си край в европейски клубен шампионат от 2002 година насам.

" Аспирините " изгубиха първия мач с 0:1 на " Олимпико ", само че в четвъртък ще имат опция да вземат реванш пред лична аудитория.

" Сценарият пред нас е напълно елементарен. Трябва да спечелим и да подходим към мача с тази концепция ", сподели Ролфес ден преди срещата.

На " БайАрена " се чака да участват над 30 000 души, като билетите свършиха единствено за 90 минути.

" Атмосферата в първия мач в Рим беше страхотна. Но и на следващия ден ще бъде такава. През последните седмици се усеща каква специфична връзка има сред тима и нашите почитатели. Уверен съм, че атмосферата ще бъде като в леговището на лъвове и това ще ни помогне ", добави Ролфес.

Подобно мнение изрече и вратарят на Байер Лукаш Храдецки.

" Еуфорията в клуба се усеща на всички места. Невероятно е какво постигнахме след неприятния старт на сезона и каква страст има в този момент към клуба. Преди три години играхме четвъртфинал в Лига Европа пред празни трибуни. После играхме и край за купата на Германия, още веднъж на празен стадион. Затова и този мач е толкоз специфичен за нас. Това е смисълът на футбола ", сподели финландският вратар.

За последно Байер завоюва европейски шампионат през 1988 година, когато победи с Купата на УЕФА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР