Спортният директор Тиаго Пинто напуска Рома днес, 5 февруари. Португалецът

...
Спортният директор Тиаго Пинто напуска Рома днес, 5 февруари. Португалецът
Коментари Харесай

Спортният директор на Рома на сбогуване: Сега отборът е по-силен

Спортният шеф Тиаго Пинто напуща Рома през днешния ден, 5 февруари. Португалецът поздрави последователите, като им благодари за тяхната пристрастеност, настоявайки, че „ оставя по-добър Рома от този, който е намерил.

Управникът имаше контракт до 30 юни, само че разгласи решението си да напусне незабавно след края на зимния трансферен прозорец. Той беше доста ангажиран през тези последни седмици, привличайки Томазо Балданци от Емполи и левия бек Анхелиньо.

„ Желая ви всичко най-хубаво “, написа Тиаго Пинто в Инстаграм.

„ Никога не мога да ви благодаря задоволително за това извънредно прекарване, което имахме дружно, по време на което дадох всичко от себе си, с цел да ви отведа там, където ви е мястото, на върха, на позиция, която може да бъде до равнището на вашето великолепие като клуб и град “.

„ Винаги ще вардя в себе си вашата поддръжка, вашата пристрастеност и вашите сантиментални сърца, които ме превзеха на „ Олимпико “. Винаги съм вярвал в плана, който изградихме, и през днешния ден имам вяра, че оставям по-добър Рома от този, който открих при идването си “.

„ Имахме славни моменти дружно, преодоляхме сложни дни и в този момент времето ми тук е към своя край, мога единствено да изразя благодарността си към всички, които ме подкрепяха през цялото време. На всички почитатели и другари романисти, на всички тези, които не престават да носят тази прелестна фланелка с горделивост, на целия личен състав и прехрана на клуба, на играчите, на Даниеле де Роси... бъдещето е ваше! “

Тиаго Пинто, 39-годишният някогашен шеф на Бенфика, пое кормилото в Рома през януари 2021 година Той оказа помощ на Рома да завоюва Лига на конференциите и да стигне до финала на Лига Европа.

Не е ясно кой ще е наследникът на Пинто на „ Олимпико “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР