Спортният директор на ЦСКА-София Пламен Марков даде интервю за предаването

...
Спортният директор на ЦСКА-София Пламен Марков даде интервю за предаването
Коментари Харесай

Пламен Марков за Каранга: Не е хубаво да сме зависими от един футболист, но и Барса не е същият отбор без Меси

Спортният шеф на ЦСКА-София Пламен Марков даде изявление за предаването “Домът на футбола” по " Диема спорт”. Той разяснява битката за купата, държанието на звездата на отбора Фернандо Каранга, а също по този начин даде мнение и за неналичието на българи във водещите клубове.

" Две следващи победи над Лудогорец не подсигуряват трета. Убеден съм, че интригата в шампионата ще бъде до последния кръг, тъй като и Левски, и Лудогорец, ще създадат нужното да дадат най-хубавото от себе си, тъй че да се показват допустимо най-добре съгласно задачите, които имат ", съобщи спортният шеф на ЦСКА.

" Не е елементарно да се борим против тим като Лудогорец, в който на моменти не се появява нито един българин в стартовия състав. За всеки народен селекционер е мъчно, когато не може да разчита на български играчи от водещите клубове ", призна Марков.

“Не извинявам Каранга за жестовете му след мача с Левски, само че всеки футболист показва насладата си след гол или победа по собствен личен метод. Аз не мисля, че жестът на Фернандо би трябвало да се приема в дословния смисъл. Ние приехме наказването му и продължаваме напред. Дали сме подвластни от Каранга? Той сигурно е един от най-важните ни играчи, само че не е единственият. Не е хубаво даден тим да зависи в огромна степен от един футболист, само че погледнете Барселона - и те не са същият отбор без Лионел Меси”, уточни Марков. Първа лига 26 кръг, неделя 18 март  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР