Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира новината за придобитите

...
Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира новината за придобитите
Коментари Харесай

Пламен Марков: ЦСКА вече е напълно автентичен, махаме тирето и София!

Спортният шеф на ЦСКА Пламен Марков разяснява новината за добитите активи на ПФК ЦСКА АД, и по-конкретно емблемата на клуба. Ето какво съобщи един от шефовете на " Армията " пред сътрудниците от БНР.

" Искам да благопожелавам на всички нашите почитатели тази прелестна вест. Надявам се и имам вяра, че тя ги е направила щастливи! За нас като управление този акт също беше доста значим. С него притежателите демонстрираха чистите си планове по отношение на клуба, по отношение на футбола и въобще по отношение на спорта. Между другото това са обстоятелства, които те са потвърдили във времето обратно със своята работа. Съвсем обикновено е да претендираме за всички наши активи, трофеи и история. Това е един акт, който потвърждава, че връщайки си емблемата, клубът 100-процентово добива достоверност. В този смисъл смятам, че никой повече под каквато и да е форма няма моралното право да има искания след този факт ", съобщи Марков пред БНР.

" Със сигурност ще се премине и към процедура за изтриване на тирето и думата София от формалното име на клуба. Изчаквахме да мине този ден и в бъдеще ще се тръгне и в тази посока. Това е въпрос на юридически стъпки, които ще бъдат направени от нашите юристи. Във връзка с включването в дълга на един парцел, който не е наша благосъстоятелност, ние ще се обърнем към съда. Това е едно обикновено деяние, само че аз не съм експерт и не мога да ви дам точна оценка ", добави спортният дирекор на " алените ".

 Официално: ЦСКА заплати емблемата!
Официално: ЦСКА заплати емблемата! " Червена " България ликува!

Осемте милиона са преведени
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР