Спортният директор на Тотнъм Фабио Паратичи заяви, че раздялата на

...
Спортният директор на Тотнъм Фабио Паратичи заяви, че раздялата на
Коментари Харесай

Паратичи: Решението за раздяла с Конте бе правилно, сезонът бе труден за него

Спортният шеф на Тотнъм Фабио Паратичи съобщи, че раздялата на клуба с мениджъра Антонио Конте, която бе оповестена в неделя вечерта по взаимно единодушие, е била вярното решение и за двете страни. Италианският началник отхвърли да разисква имена на евентуални наследници на Конте и изрази убеденост, че краткотрайният ментор Кристиан Стелини и Райън Мейсън, който ще бъде негов помощник, ще свършат добра работа до края на сезона и ще съумеят да класират Тотнъм в топ 4.

" Знаем какъв брой сложен беше сезонът за Антонио в персонален проект. Той загуби Джан Пиеро Вентроне, Джанлука Виали и Синиша Михалович, които починаха. След това пристигна и интервенцията. Клубът поддържаше доста Антонио Конте и всички бяхме близки, само че по-късно пристигна това взаимно решение. Мисля, че то бе вярно решение за всяка от страните. Всички би трябвало да са съсредоточени върху последната част от сезона. Не мисля, че би трябвало да обсъждаме други треньори или да обръщаме внимание на спекулациите в медиите. Фокусирани сме върху това да помогнем на Кристиан Стелини и Райън Мейсън. Стелини водеше тима, когато Антонио отсъстваше. Той има опит. Райън може да му помогне доста. Уверени сме, че двамата могат да свършат добра работа ", разяснява Паратичи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР