Спортният директор на Спартак Енгибар Енгибаров изрази задоволство от играта

...
Спортният директор на Спартак Енгибар Енгибаров изрази задоволство от играта
Коментари Харесай

Енгибаров: Перфектен Спартак като за първи мач

Спортният шеф на Спартак Енгибар Енгибаров изрази удовлетворение от играта на тима и успеха против ЦСКА 1948 II в първия мач от новото състезание във Втора лига.

„ Предвид това, че градим напълно нов тим с доста нови играчи сега, а срещнахме най-стойностния отбор групата, с голям капацитет и селекция, съм извънредно удовлетворен. Като за първи мач нещата ни се получиха доста добре, даже бих споделил съвършено “, разяснява Енгиаров.

„ Доминирахме напълно и крайния резултат е действителен. Нещастно ни изравниха, само че бързо си върнахме преднината и показахме, че заслужаваме трите точки с игровото си държание и себераздаването. Радващо е, че с изключение на двата гола, създадохме и още обстановки. Това е значима и скъпа победа за нас, първо, защото играхме с първенеца, и второ, пред наша аудитория “, добави някогашният праволинеен бранител.

„ Надявам се в придвижване да построяваме мощен и боеспособен тим. За късото време до момента се вижда верния метод на работа на треньорския щаб, а и показахме, че имаме и повече млади играчи. Трябва да играят по двама първото полувреме, а при нас са четирима, защото и Даниел Начев влезе след почивката, както и Хидает Хюсеин “, сподели още Енгибаров.

„ Всички видяха, че концепцията и философията на клуба е заменена, и имаме нова визия, ясна тактика и политика, които ще следваме. Като цяло по-рядко ще приказваме, а повече ще действаме и ще акцентираме на каузи, а не на думи “, приключи Енгибаров.

Разбра се още, че на следващия ден Спартак ще показа още един нов състезател.

Това е халфът Айвън Ангелов, който идва от ЦСКА 1948 II.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР