Спортният директор на Созопол Румен Димов използва официалния сайт на

...
Спортният директор на Созопол Румен Димов използва официалния сайт на
Коментари Харесай

Спортният директор на Созопол: Отпушихме се, остават ни още пет финала

Спортният шеф на Созопол Румен Димов употребява формалния уебсайт на клуба, с цел да поздрави почитателите, треньорското управление и футболистите за безапелационната победа над Монтана.

„ Доволен съм от мотивацията на отбора за този мач, предстояха ни 6 финала, остават още пет. Цифровото изражение го демонстрира, до този миг създавахме положения, само че в днешния мач ни се получи, отпушихме се, зарадвахме публиката довечера, уповавам се тази безапелационна победа, да ни донесе поддръжка за идващите дуели “, стартира той.

„ Треньорският екип и футболистите ни донесоха една безапелационна победа с доста добра игра, само че същевремененно насладата от успеха да бъда единствено довечера, а от на следващия ден стъпили крепко на земята, да се подготвим по този начин, че да отидем в София и да победим домакините от Витоша Бистрица, с цел да прибавим нови три точки към актива на тима. Благодаря и на публиката, на нашите почитатели, те ни подкрепяха доста мощно в този мач, а с това ни помогнаха да победим “, добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР