Спортният директор на Септември Кристиян Добрев, говори преди началото на

...
Спортният директор на Септември Кристиян Добрев, говори преди началото на
Коментари Харесай

Кристиян Добрев: Септември е отборът, който е развил най-много млади футболисти

Спортният шеф на Септември Кристиян Добрев, приказва преди началото на зимната подготовка на столичани. Той разкри упоритостите и задачите пред тима.

" Амбициите и задачите пред нас са да дадем късмет на младите футболисти. Да им дадем сцена. Доста от тях си хващат шанса и се развиват. Може би ще прозвучи малко нескромно, само че от лятото до момента сме тимът, който е развил най-вече млади футболисти и прехвърляния.

За нас това е горделивост и образец по какъв начин би трябвало да се работи в българския футбол - да се дава късмет на български момчета. И момчета в школата ще получат късмет, в случай че се оправят добре ", стартира той.
 Селекцията в Септември не е завършила
Селекцията в Септември не е завършила

Отборът започва зимната си подготовка в 14:00 часа

" Красиан Колев е следващият, уповавам се да не е последният. Има още футболисти, които са доста положителни. В България отмина практиката тимовете да дават трансферни суми, надяваме се да се възобнови. Не е загадка, оказваме помощ си за бюджета с прехвърляния. Има още играчи, които ще привлекат вниманието на медиите и клубовете ", добави Добрев.

" Това е малко като изискване. Асен Чандъров е доста добър футболист. Потенциалът му не е за нашия тим. Той рано или късно ще си откри пътя. Ще си откри по стълбичката нагоре кей. Вратите за прехвърляния в нашия тим са отворени за всички ", продължи спортният шеф на Септември.

" Ами то действително трансферният прозорец в България не е отворен към момента, тъй че всичко е допустимо. Предполагам, че в случай че има изходящи прехвърляния, ще има и входящи. Надявам се, че новите ще оказват помощ и нашият тим ще се показа по-добре през втория полусезон "

" Септември се трансформира в едно притегателно място за млади футболисти, вратите са отворени за младите, които желаят да се осъществят. Митков е трансфер, той е наша благосъстоятелност, а Сами и Вальо са преотстъпени до лятото. Ако ние сме удовлетворени, не е проблем лятото да преговаряме да останат непрестанно в нашия тим ".
 Светльо Петров приказва за подготовката на Септември и новите попълнения от ЦСКА
Светльо Петров приказва за подготовката на Септември и новите попълнения от ЦСКА

Ето какво сподели той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР