Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, сподели, че трансферите

...
Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, сподели, че трансферите
Коментари Харесай

От Лудогорец поискаха всички в Европа да се съобразяват с тях

Спортният шеф на Лудогорец - Георги Караманджуков, показа, че прехвърлянията на новите попълнения са били финализирани с напъните на цялото управление и целият селекционен щаб. Той разкри и значимата рола на някогашния треньор на отбора Пауло Аутори за две от покупко-продажбите.

Караманджуков съобщи, че задачата пред Лудогорец е да построи стабилен тим и всички в Европа да се преценяват с " орлите ".

" Бившият ни управител Пауло Аутори оказа помощ доста. Нонато има италиански паспорт и може незабавно да стартира да играе. Нареси и Енрике обаче би трябвало първо да получат работни визи. Идват от шампионата на Бразилия, което към този момент е почнало, а Педро Енрике от първа лига на Чили, където е бил титуляр. Благодаря, че избраха Лудогорец и се надявам да реализират задачите, които сме си сложили за развиване. Бразилците постоянно са били съществена част от клуба.

Един тим не се гради за месец-два. Вече взехме петима нови, обикновено е да има съмнение, само че се надяваме, че по най-бързия метод всички в клуба ще създадем, тъй че Лудогорец да стане стабилен тим и всички да се преценяват с него освен в България, само че и в Европа ", съобщи Караманджуков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР