Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов, обяви, че

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов, обяви, че
Коментари Харесай

Гонзо заплаши, че първенството няма да завърши!

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов, разгласи, че тимът може да не излезе за мача с Лудогорец. Всичко зависи от БФС и решенията, които от централата ще вземат за дуела сред ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА. Гонзо се закани, че шампионата може да не приключи.

" Разбира се, че се усещаме ощетени. Самият футболен съюз не дава равнопоставеност на тимовете. Не може преди четири дни поради болни от COVID-19 да отложиш един мач, а след четири дни да накараш този тим да играе мач. За четири дни няма кой да се излекува от COVID-19. Локомотив е извънредно отчаян от това нещо, което се случва. Искаме футболният съюз да бъде равнопоставен орган за всички тимове. Ние виждаме, че се взимат такива несъответстващи решения във футболния съюз, не знам дали в лудницата има толкоз несъответстващи хора ", разяснява Иванов пред " Дарик ".

" Виждам, че тези хора желаят да си създадат те класирането. Да приключват шампионата, да кажат кой на кое място е, ние няма смисъл да вършим пътувания и да имаме разноски. Няма смисъл да вършим това нещо. Май е дълъг месец и мачовете за плейофите да се изместят с един ден. Обяснението е, че би трябвало да приключим шампионата за Европейското състезание. Аз желая да ги запитвам тях какъв брой футболисти от българското състезание имаме, които ще играят на Европейското състезание, та ние да се съобразяваме ", добави спортният шеф на Локомотив.

" Аз поддържам сътрудниците от ЦСКА, че няма да има мач. Ние ще обмислим дали ще играем на следващия ден мач. В последна сметка защо да ги играем тези мачове, откакто те предрешават шампионата - един път с неизпадащите тимове, и повторно с това кой да бъде втори, трети и така нататък Интригата е сред втория и третия. Те убиват и тази конспирация. За какво играем тогава състезание. "

" Ние ще се явим на мача против Лудогорец, само че ще преценим дали ще излезем да играем мача. Отборът пътува за Разград, готвим се за мача, само че при стеклите се условия, има ли смисъл въобще да продължаваме да го играем това състезание. Толкова несъответстващи хора, да не могат да намерят дата ЦСКА 1948 да си изиграе мачовете. Никой няма виновност, нито ЦСКА 1948, нито ЦСКА. Изцяло виновността е във футболния съюз и в управлението, което прави мачовете и програмата за мачовете. Ако не вземат решения, считам, че шампионата няма да приключи ", продължи той.

" Може да бъдем по-крайни в ограниченията. Ще изчакаме да забележим тяхното решение. Кога ще насрочат нашия мач и мача на ЦСКА 1948 с ЦСКА? Тогава ще преценим какво ще вършим. Решенията им са несъответстващи. "

" Първенството няма да приключи, тъй като решенията, които ги взимат ощетяват тимовете. Първенството не е равнопоставено. Конкуренцията сред ЦСКА и Локомотив (Пловдив), те я наклоняват в интерес на ЦСКА. Как отсрочват единият мач, а идващият го отсрочват? "

" Искам да вземат съответни решения. Не желая да ги подлагам под напън. Нещата, които се случват в последните 10 дни в българския футбол са ужасни и пагубни. "

" Нека има лоялна конкуренция, който е по-добър да се класира по-напред. "

" Аз не желая някой да оказва помощ, а желая правила, които да се съблюдават. Има задоволително закони и правилници във футболния съюз, които те ежедневно нарушават. "

" Ще обмислим добре обстановка и в случай че не се вземат радикални ограничения, в случай че не се вземе поради това, че ЦСКА 1948 има заболели футболисти, след тяхното решение, ще забележим Локомотив Пловдив какви ограничения ще предприеме. Няма да приказваме наизуст. "

" Ще преценим ние по какъв начин ще постъпим. При всички положения ще има реакция от наша страна ", сподели още Георги Иванов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР