Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов - Гонзо е

...
Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов - Гонзо е
Коментари Харесай

Гонзо: ЦСКА може да е в криза, но няма да ни е лесно

Спортният шеф на Локомотив Пловдив Георги Иванов - Гонзо е уверен, че отборът на Бруно Акрапович може да продължи с сполучливото си показване този сезон. Както е известно, Локомотив приема ЦСКА в среща от 13-ия кръг на футболното ни състезание в неделя от 17.45 часа в Пловдив.

"Готови сме за мача с ЦСКА. Локомотив има всички предпоставки да изиграе един добър мач и да завоюва против ЦСКА ", показа Георги Иванов пред БНР.

"Предимство е като си хазаин, изключително като играем пред нашите почитатели. Всичко обаче зависи от футболистите и нека те са подготвени за мача. Досега това, което е посочил Бруно Акрапович, заслужава почитание. Не инцидентно сме на това място в класирането. Той си заслужи новия контракт с клуба. Ние ще играем и за купата, и за шампионата. За купата играем с Литекс, а в шампионата сме с еднакъв брой точки с Левски. Играем мач за мач, а ще забележим какво ще стане накрая”, показа още спортният шеф.

„ ЦСКА може да е в рецесия, само че това няма да ни направи срещата с тях по-лека. Работим по селекцията. Имаме набелязани две имена за привличане. Стивън Езе несъмнено ще напусне, Георги Илиев разгласи своето отричане. Трябва да вземем играчи, които да подобрят равнището на тима или най-малко да остане същото. Преди паузата бяхме в добра серия и в този момент съжаляваме, че пристигна паузата ", сподели Георги Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР