Спортният директор на Лийдс Виктор Орта призна, че следи отблизо

...
Спортният директор на Лийдс Виктор Орта призна, че следи отблизо
Коментари Харесай

Лийдс следи отблизо Раул

Спортният шеф на Лийдс Виктор Орта призна, че следи от близко развиването на легендата на Реал Мадрид Раул в треньорската специалност и е подготвен да го докара на " Еланд Роуд " през лятото. В момента 45-годишният експерт води втория тим на " белия балет ", само че ще си тръгне през лятото, когато договорът му изтича.

" Харесвам Раул още от времето, когато бе футболист, само че съм извънредно впечатлен и от работата му като треньор. Следя го от много време. Той съумя да завоюва младежката лига с Реал Мадрид, въпреки да не разполагаше с прекомерно надарен състав. Със сигурност това не е най-силната генерация в школата на мадридчани, само че той ги изведе до купата. Тогава разбрах, че той има качества да бъде огромен треньор. Сега той работи с втори треньор, който също познавам добре. Виждам сериозна еволюция в работата му и съм в действителност любопитен до каква степен може да стигне ", съобщи Орта.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Раул бе спряган за Лийдс още след уволнението на Джеси Марш. Тогава клубът назначи Хави Гарсия до лятото, само че има късмет йоркширци да потърсят нов ментор за идващия сезон, тъй че няма да е изненада, в случай че още веднъж протегнат ръка към испанската легенда.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР