Спортният директор на Левски Ивайло Петков говори пред Хоризонт за

...
Спортният директор на Левски Ивайло Петков говори пред Хоризонт за
Коментари Харесай

Спортният директор на Левски: Първенството трябва да се доиграе

Спортният шеф на Левски Ивайло Петков приказва пред " Хоризонт " за обстановката към тима и единодушието на голям % от футболистите да си понижат заплатите по време на епидемията и изключителното състояние в страната.  Павел Колев показва публично новия състезателен шеф на Левски Ивайло Петков @@@

" У дома съм си. Ако се наложи, качвам се на колата и пристигам в София. Идват до столицата предходната седмица, когато водихме диалози с футболистите за намаляването на заплатите. Бяха трима, в този момент останаха единствено двама. Те не са отказали, само че им е нужно повече време за размисъл. Тези футболисти чакат диалог с техни юристи и сътрудници, с цел да вземат решение. Това, което вършат почитателите за Левски, също оказва помощ на футболистите да вземат решение за понижаване на заплатите. Засега нямаме проблем в това естество. Всички в Левски демонстрира съпричанстност. От 16 март всеки футболист на Левски се готви самостоятелно по стратегия. Разчитаме на техния професионализъм. От понеделник стартират с нови стратегии и се надяваме на тяхната самодисциплина. От чужденците само Холмар Ейолфсон не е тук. Той е в Исладния, където отиде да участва на раждането на първото му дете ", сподели Ивайло Петков.
 Ясни са двама играчи на Левски, които отхвърлиха да си понижат заплатите Според него футболното състезание би трябвало да се доиграе, както е по стратегия.

" Лично мое мнение е шампионата да се доиграе. Но да се изиграят единствено два мача и да се спре по-късно шампионата не е съществено. Не може да караме футболистите да се приготвят 20 дни, с цел да изиграят два мача. Или играем всички кръгове по стратегия, или стопираме. Това още веднъж споделям е персонално мое мнение. Работихме по лятнатата селекция още от януари месец. Имаме разновидности, следим ги, само че би трябвало да сме наясно какво се случва с клуба, с какви финанси ще разполагаме. Като клуб във всяка една сфера Левски се развива. Тук желая още веднъж желая да изкажа своята признателност към последователите на Левски. И считам, че това е верен метод за развиването на Левски като клуб ", добави Ивайло Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР