Спортният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че е разговарял

...
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че е разговарял
Коментари Харесай

Борето: Божинов е външен човек, няма да го вкарам в Левски

Спортният шеф на Левски Даниел Боримиров призна, че е разговарял с Валери Божинов преди той да приключи контракта си с швейцарския Лозана. Шефът на " сините " обаче отхвърли информациите, че българският нападател може да бъде включен в групата на Левски и да тренира с отбора на Делио Роси. Борето съобщи, че Божигол е външен човек и не може да си разреши да го докара в толкоз значим миг от сезона.

" Валери ми се обади, с цел да ме осведоми за неволите си в Лозана и фактът, че ще разтрогва контракта си с клуба. Изобщо не сме говорили да идва в Левски , нито пък съм поемал някакъв ангажимент към него ", съобщи Боримиров пред " Меридиан Мач ".

" Няма по какъв начин Божинов да тренира с нас. Моите почетения към него, той въпреки всичко е външен човек. Няма по какъв начин да вкарам външен човек в съблекалнята в толкоз претрупан за тима интервал ", добави спортният шеф на " сините ".

Преди известно време Валери Божинов игра на " Герена ", само че не се запомни с нищо съществено. Изглежда обаче някогашният ас на Ювентус и Манчестър Сити няма да се завърне в отбора на Левски най-малко на този стадий.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР