Спортният директор на Лацио Игли Таре хвърли светлина върху трансферните

...
Спортният директор на Лацио Игли Таре хвърли светлина върху трансферните
Коментари Харесай

Шеф на Лацио обяви привличането на халф от Ла Лига и обясни защо е отказал на Милан

Спортният шеф на Лацио Игли Таре хвърли светлина върху трансферните проекти на клуба. Той разяснява обстановката към звездите Чиро Имобиле и Сергей Милинкович-Савич, а също така удостовери кой е първото несъмнено попълнение на отбора за новия сезон.

" В момента не сме притиснати да продаваме. Заради пандемията доста неща на трансферния пазар ще се трансформират. Трябва да бъдем изобретателни, само че най-много да имаме явен проект за сегашното и бъдещето. Имобиле не се продава. Колкото до Милинкович-Савич, подготвени сме да изслушаме възможни предложения. Не съм добър с цифрите и не мога да кажа какъв брой тъкмо е цената му, само че Сергей е футболист от най-висока класа. Ще вземем поради неговото предпочитание. Ваното е всички забъркани страни да са удовлетворени. Ако не получим уместно предложение, той ще остане при нас и ще сме щастливи ", показа Таре.

" Скоро ще обявим публично привличането на халфа Гонсало Ескаланте от Ейбар. Според мен той ще донесе опит и още класа в средата на терена. През януари се опитахме да вземем Оливие Жиру, даже пътувах до Лондон, само че още тогава усетих, че неговото предпочитание е да остане в Англия. Като цяло в този момент не е подобаващият миг да приказваме за прехвърляния. Можем да създадем нещо историческо в края на сезона и би трябвало да се концентрираме напълно върху това да превърнем фантазията в действителност ", показа още някогашният албански национал.

Таре призна, че предишното лято е имал оферта да стане състезателен шеф на Милан, само че я е отхвърлил поради привързаността си към Лацио.

" Да получих предложение, както всички знаят. Никога не съм отричал, че като дете бях почитател на Милан поради Ван Бастен, Гулит и Рийкард. Когато обаче трябваше да направя избор, беше ясно, че Лацио си е Лацио и има значимо място в сърцето ми. Връзката ми с клуба минава оттатък професионалите връзки. Това е нещо, което сме построили през годините и става все по-силно ", посочи Таре, който игра за " орлите " сред 2005 и 2008 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР